Blog

Interview met onze nieuwe marketing goeroe

Tuesday June 15, 2021

Op 22 maart is Ted Verberne van start gegaan als onze marketing goeroe. Hij gaat met zijn skills de naamsbekendheid van Automotive Auctions nog groter maken.  Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt zijn onze socials in een compleet nieuw jasje gezet, dankzij deze man. Lees het interview met Ted en leer hem beter kennen.

Wie is Ted?

Ted Verberne is 21 jaar jong, en komt uit Bergen (wel de goede kant van maas). Ik ben afgestuurd marketing communicatie op het Johan Cruijf college in Nijmegen.

Heb je al een bijnaam? Zo, ja wat is het?

Ons pap noemt mij altijd bolle omdat ik vroeger echt een groot hoofd had. Maar hier heb ik al de bijnaam ted-meister gekregen, waarom weet ik ook nog niet precies.

Wat was je eerste baan?

Mijn echte eerste baan was als junior fitness instructeur bij de optisport in Bergen. Omdat ik voorheen veel met sport bezig was wilde ik ook deze kant op. Ik was toen veel aan het voetballen in die tijd en ben daardoor ook bij NEC Nijmegen terecht gekomen.

Wat is je favoriete sport of programma om te kijken?

Voetbal! Omdat ik zelf lang op hoge niveau heb gespeelt blijft het voor mij een geweldige sport. Ook al ben ik nu wat meer bezig fotografie blijft dit een grote passie van mij.

Ben je een introvert of extravert persoon?

Extravert, ik hou van een babbeltje en ik heb absoluut geen blad voor de mond.

Wat is je favoriete bezigheid op je werk?

Het maken van content, vooral als ik het voor een groep mensen kan zetten. Bijvoorbeeld doormiddel van social media.

Wat is je minst favoriete bezigheid op je werk?

Ik vind dit lastig om te zeggen want ik fluit iedere dag door mijn werk heen. Maar als ik dan echt zou moeten kiezen denk ik: Het invoeren van foto’s op de website.

Ben je een opgeruimd persoon of een rommelmaker?

Opgeruimd, omdat ik niet tegen rommel kan. Dan krijg ik teveel prikkels.

Waar zie je jezelf over tien jaar?

Vind ik lastig om te zeggen, maar ik wil over tien jaar grote professionele video producties kunnen neerzetten. Het liefst dan ook met een groot team.

Wat is je favoriete film?

Avatar, de film (met de blauwe mannetjes). Omdat dat een film is, die zo goed in elkaar zit. De science fiction komt dicht bij het echte leven, ook is de CGI ontzettend goed uitgevoerd. Het lijkt zo echt terwijl het allemaal bewerkt is. Vooral de behind the sceens weergeven hoeveel wij kunnen als mensheid met film.

Op welke mijlpaal ben je het meest trots?

Het opzetten van mijn eigen bedrijf. Het verteld iets over hoe jij bent, dat je ondernemer bent en zelf de touwtjes in handen wilt hebben. dat je je eigen pad kunt creëren.

Langs de benodigdheden, welk object hebt jij het meest nodig in je leven?

Heel cliché maar toch mijn telefoon, omdat het toch iets is wat elkaar verbind. Ik vind vrienden en familie ontzettend belangrijk en doormiddel van je telefoon kun je het contact goed onderhouden. Vooral in deze coronacrisis.

Wat is je droomauto?

Een Lamborghini Urus, het beestachtig in combinatie met snelheid vind ik echt bruut.

Wat is een ervaring die je nooit meer opnieuw gaat doen?

Voetballen op het hoogste niveau van Nederland, ik ben nu te oud om nog ooit op dat niveau te kunnen voetballen. Ik vind dit aan de ene kant jammer, want ik had echt heel veel passie voor sport. Desondanks ben ik ook heel blij met mijn carrière nu, de sportwereld is meedogenloos, je moet iedere weekend weer presenteren. Hiervoor ben ik niet in de wieg gelegd. En ik ben ook blij dat dit nu niet meer zo extreem is.

Met hoeveel kussens slaap je?

Vier, verder liever geen commentaar.

Wat motiveert jouw het meeste?

Goede ideeën, als ik een goed idee heb kan ik niet meer stil zitten en wil ik het zo snel mogelijk uitvoeren.

Met welke bekendheid zou jij graag een kop koffie willen drinken?

James Cameron, dit is de maker van Avatar. Ik zou graag willen weten hoe hij zo succesvol is geworden in de filmwereld.

Welke drie dingen zou jij meenemen naar een onbewoond eiland?

Vrienden en familie, sushi en een koffiezetapparaat.

Als je al oneindig veel geld had, wat zou je dan doen iedere dag?

Ik zou iedere dag uiteten, alle nieuwste technologie kopen zodra het uitkomt en ik zou zeker nog wel werken.

Wat wil je bereiken bij Automotive Auctions?

...

Back to overview

foto

Subscribe to our newsletter!

Thank you for subscribing!
Subscription failed. Please try again.
Design by
Design & realised by
Chat
Cookie preferences

We use cookies when offering electronic services.

A cookie is a simple small file that is sent along with pages from this website and stored by your browser on the hard disk of your computer. This allows us, among other things, to combine different requests from pages of the Website and to analyze the behavior of users.

Through the settings below you can indicate which cookies you want to accept. Please note that due to the non-acceptance of cookies some of the functionality of this website may not be available. More information about the use of data and the various cookies can be found in our privacy and cookie statement.

+ Show more
- Show less